Premium hits

BANDIĆ: Moj izbor je Dragan Čović

Internet TV HDZ večeras je objavila video klip u kojem se vidi kako gradonačelnik Zagreba Milan Bandić političku podršku daje Draganu Čoviću, predjedniku HDZ-a i kandidatu za člana Predsjedništva BiH. ...

Kontekst: Referendum u Škotskoj

Škotska je glasala protiv neovisnosti. Hoće li nakon referendumskog NE Škoti dobiti više autonomije u Ujedinjenom Kraljevstvu i hoće li slično tražiti i ostale regije, poput Velsa i Sjeverne Irske?

 

(DEPO TV...

Mladen Marić - Svako selo hoće svoju državu

Mladen Marić, vanjskopolitički komentator FTV-a izjavio je da u svijetu trenutno postoji 320 pokreta nazavisnost što po njemu predstavlja da svako selo na svijetu danas želi svoju državu.

 

Pogledajte video!

&nbs...

Komšićeve kontraverzne izjave: Može li mu se vjero...

Uvjerljivost i slatkorječivost u svojim javnim nastupima je opšte poznata kad je Komšić u pitanju. Međutim, laže li Komšić svoje glasače , može li mu se uopšte vjerovati kao političaru ?! ... Pogledajte video i sami donesite s...

Mirjana Hrga o škotskom referendumu

Da li će Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije i Sjeverne Irske ostati jedinstveno, ili će Škotska postati samostalna država, s nestrpljenjem iščekuje cijeli svijet. Više detalja donosi novinarka Mirjana Hrga.

 

...
Gost dnevnika: Adis Arapović, projekt menadžer CCI

Centri civilnih inicijativa kreću u razotkrivanje politizacije i partizacije javne uprave, koja je kako kažu, dosegla istorijski maksimum. Tim povodom, naš večerašnji gost bio je Adis Arapović, projekt menadžer CCI.

Svešteničku službu zamijenio radom na pijaci

Katolički sveštenik Mario Pavlović, jutros se umjesto u crkvu, na posao zaputio na banjalučku Tržnicu. U roku je završio katoličku teologiju u Zagrebu, i godinama radio kao sveštenik i vjeroučitelj u Ljubuškom. Ipak, sve se pr...

Iako najavljivana kao prljava, dosta mirna predizb...

Sve što je stiglo do općinskih komisija i do Centralne izborne komisije BIH (CIK BIH) su uglavnom pritužbe na oglašavanje političkih stranaka, odnosno plakatiranje i na izbor članova Općinskih komisija.

 

(DEPO TV/j...