Music clips

Novi spot Kultur Shocka: RAGE AGAINST OLD AGE

Kultur Shock objavio je spot za pjesmu RAGE AGAINST OLD AGE. Snimci korišteni u spotu nastali su na koncertu održanom 28. februara ove godine u sarajevskom Domu mladih. 
Održan u organizaciji Sarajevo Diska, ovaj nastup smatra se najus...

Dođite u Dom mladih, biće totalni kaos!

Brkovi vas pozivaju na koncert!

Antistres koncert može postati i dio vašeg plana za 14. mart! Posjetite li na ovaj dan sarajevski Dom mladih, vaš stres postat će prošlost! Odlučite li se opustiti u tome vam neće pomoći jeda...

Pogledajte spot za pjesmu "Akšam" grupe Kultur Shock

Da li ste već imali priliku pogledati novi spot grupe KULTUR SHOCK?
Riječ je o spotu za pjesmu AKŠAM, sa albuma IX.
Podsjećamo, prošle subote, ugostili smo u Domu mladih upravo ovaj fantastični bend iz Seattlea na kojem je pre...

ZMBT: Poslušajte Rialdu, Edina i Amara

U reality showu "Zvijezda možeš biti ti" koji se emituje petkom na Hayat televiziji, mlade zvijezde takmiče se za pobjedu. Pogledajte nastup takmičara Rialde, Edina i Amara.

 

(DEPO PORTAL/dg)

PREMIJERA: Kokuz ANCHY & THE MOONDOGS

 

Bend „Anchy&The Moondogs” je sinoć u sarajevskom klubu “Cinemas” promovisao spot za kompoziciju „Kokuz”, za koju je muziku uradio lider grupe Anil Melunović Anchy.  

Pogledajte spot za pjesmu 'Ikone pop kulture' grup...

U ponedjeljak uveče u okviru MTV Premijera predstavljen je spot za naslovnu numeru albuma "Ikone pop kulture" grupe S.A.R.S. Riječ je o trećem spotu aktuelnog albuma S.A.R.S.-a i ujedno trećoj saradnji benda sa Filipom Dizdarom na polju video p...

Dženana Mešaljić: Tužna pesma TOP 18

Dženana Mešaljić, jedna od kandidatkinja ovogodišnjeg izdanja popularnog Hayatovog šou programa ZMBT, izvela je 'Tužnu pjesmu' grupe Neverne bebe i svojom izvedbom privukla pažnju publike.