PODIJELI NA:

01.09.20, 23:10h

Pale-Ilidža za Bajram, brale

 

Godinama je YU Cafe oaza urbanog duha na Ilidži. Tamo su nastupali brojni rock bendovi iz čitavog regiona, a jednom godišnje imaju i svoj muzički festival. Priču o ovome klubu otkriva vam naš hodajući moderator Tarik Karačić, koji vam nudi  i priču o bajramskim svirkama Saše Ćirića (Sundays Stories, Pochko & New Primitives) u ovome klubu. 


"Nacionalna klasa“ je novi TV/online dokumentarni serijal koji premijerno možete gledati na DEPO Portalu i kablovskoj TV stanici CTV BIH. 
 

Projekat je posvećen dokumentarnim pričama iz BiH i na nasvakidašnji način predstavlja lokalne zajednice, male ljude i njihove projekte, uspješne privrednike, brendove, ali i kulturne i historijske vrijednosti iz dalje i bliže prošlosti BiH. Priče i ljude ekipa ovoga serijala pronalazi svuda oko nas, jer puno toga što imamo je neka vrsta zaboravljene ili zapostavljene „nacionalne klase“ ove zajednice i zemlje.

 

Ove sezone je planirano snimanje i emitiranje 24 epizode serijala na platformama medijske grupacije DEPO (DEPO Portal/DEPO TV, CTV BiH), u trajanju od 27 minuta. 

 

Cijelu epozodu možete gledati OVDJE!

 

(DEPO Portal/ak)

 



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!