PODIJELI NA:

07.05.17, 19:51h

Dragana Mirković kakvu ne poznajete: Pjevačica totalno promijenila stajling i postala...

Nakon deset godina i pjesme „Život moj“, Dragana Mirković i Daniel Đokić riješili su ponovo da udruže snage u pjesmi „Trovanje“. Da su dobro odlučili nakon deset dana od promocije na YouTubu, pokazuje broj pregleda na ovom kanalu. 


Inače, ono što je zanimljivo, ovaj duet je u trendovima (ono što se najviše traži) na YouTubu među prvih 10 na cijelom Balkanu.


Tekst za ovu pjesmu napisala je Marina Tucaković, muziku i aranžman potpisuje Damir Handanović, a video spot Dejan Milićević. Ono što su svi primijetili nakon promocije video spota je to da je Dragana totalno promjenila svoj stajling i postala je prava vamp dama.


Priliku da Draganu Mirković vidi uživo nakon 17 godina imaće publika u Tuzli, 12. maja 2017 godine u dvorani Mejdan. 


Inače, kako smo saznali od organizatora, na ovaj koncert stižu i velike organizovane grupe Draganinih fanova i iz drugih gradova BiH, ali i iz susjednih zemalja. Organizator, ekipa IMPIR Komerca ponovo najavljuje istinski spektakl, a kako ide pretprodaja karata izgleda da je „rekord posjećenosti Mejdana“ ponovo ugrožen.


Karte za ovaj koncert se mogu kupiti u Tuzli, u CD Shopu Sejo&Vili i na sam dan koncerta na biletarnici dvorane.

 

(DEPO PORTAL/ad)



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!