PODIJELI NA:

12.02.17, 16:43h

Ordinacija 2 epizoda

 

“Ordinacija” traje 30 minuta I  emituje se svakog radnog dana na DEPO TV. Serijal je kreairan kao edukativna forma koja obrađuje aktuelne teme iz oblasti medicine, psihologije, farmacije, ishrane, rekreacije, a konceptualno prilagođene današnjem načinu života.

 

Osim savjeta koje će gledaocima davati stručnjaci iz pomenutih oblasti,U serijal je uključen i koncept igranog programa tako da se u ulozinarodnog učitelja Vase Pelagića pojavljuje doajen našeg glumišta Toma Kuruzović, kao i serija o zivotu i radu gospođe Marie Treben po motivima knjige “Zdravlje iz Božije apoteke” (prodata u tirazu od preko 10.000.000 primjeraka). Redovna rubrika je i "lake vežbe" koje će pokazivati najpoznatiji sportisti svijeta, a rodom ili porijeklom sa prostora bivše Jugoslavije.

 

Voditelj emisije: Dr Nada Macura.

 

Ekipu saradnika, u realizaciji serijala, predvode dve poznate   američke slikarke Kim Jakobs i Janet Kruskamp i ruski slikar Stanislav Zuko.

 

Emitiranje na DEPO Tv je rezultat saradnje DEPO-a i Globart Media Production.



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!