PODIJELI NA:

15.11.16, 12:13h

Ex-YU Stand-Up turneja: Pedja Bajović u Srebrenici...

Stand-up komedija Pedje Bajovića "S nogu"* (*Sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije)" bit će održana 24. novembra u Amfiteatru Doma mladih u Sarajevu.

Predstava "S nogu* (*Sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije)" prvi je cjelovečernji tematski solo show, a s kojim je Pedja Bajović na svojoj prvoj regionalnoj turneji, u proljeće 2012. godine, nasmijao ljude.

 

Bajovićev nastup u Sarajevu, koji će biti održan 24. novembra u Amfiteatru Doma mladih, dolazi u trenutku kada je aktuelno takmičenje najboljih stand-up komičara 'The funniest person in the world', a upravo Peđa je ušao među 20 najsmiješnijih.
 
Predstoji mu još završni dio tog takmičenja koje će se održati u Helsinkiju 4. decembra. Pola bodova na ovom takmičenju dolazi od nastupa pred žirijem, a pola bodova od glasova putem interneta na video: http://indi.com/7t8v4, saopćeno je iz Sarajevo diska.

 

Pogledajte fragmente iz  prethodnih nastupa Pedje Bajovića

(DEPO PORTAL/ad)



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!