PODIJELI NA:

24.09.16, 15:41h

Film dana CTV: Crveno usijanje

Večeras (24.09.) u 20:15 ne propustite film "Crveno usijanje" samo na Cinema TV BiH!

 

Crveno usijanje (originalni naziv Red Heat) akcioni je film autora, redatelja i producenta Waltera Hilla iz 1988. godine.  Poznat je po svojim filmovima “Alien” (1979), “Aliens” (1986), “Red Heat” (1988), “Alien 3” (1992). Ovom sjajnom akcionom komedijom donosi nam priču o opasnom ruskom policajcu koji je prisiljen da radi kao partner policijskom detektivu iz Čikaga nakon što je poslan da uhapsi narko dilera koji je ubio svoju partnericu i pobjegao iz zemlje.

 

Arnold Schwarzenegger je u ulozi ruskog policajca kojg su poslali po ruskog narko dilera (Ed O'Ross) koji je uspio da pobjegne u SAD, ali su ga tamo uhapsili i on čeka da ga vrate u Rusiju. James Belushi je privremeni Schwarzeneggerov partner. Kad narko diler uspije pobjeći iz zatvora njih dvojica moraju ga pronaći...

 

U glavnim ulogama igra izvanredni dvojac Arnold Schwarzenegger (kao Ivan Danko) i Jim Belushi (kao Art Ridzik), uz ostatak ekipe koju čine Peter Boyle (Lou Donnelly), Ed O’Ross (Viktor Rostavili), Laurence Fishburne (poručnik Stobbs), Gina Gershon (Cat Manzetti).

 

Program CTV BIH možete pratiti na Telemachovoj digitalnoj platformi, Logosoft IPTV platformi Super TV, BH Telecomovoj platformi Moja TV te nizu drugih kablovskih i digitalnih platformi u BIH. Od svojih operatera tražite pristup programu Cinema TV BiH.

 

Više o našem TV programu saznajte na Facebook stranici Cinema TV.

 

 



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!