PODIJELI NA:

06.09.16, 11:48h

Film dana CTV BiH : Totalni opoziv

Večeras (06.09.) u 20:15 naučno fantastični akcioni film „Totalni opoziv“ samo na Cinema TV BiH!

 

Film nominovan za dva Oskara, sedam osvojenih nagrada i više od trinaest drugih nominacija „Totalni opoziv“ (originalni naziv „Total Recall“) iz 1990. godine bio je hit u svom vremenu naučne fantastike. Redatelj filma je izvrsni Paul Verhoeven, do 1990. već vrlo dobro poznat publici i kritičarima po svom kultnom filmu „RoboCop“ (1987).  Autor kratke priče pod nazivom "We Can Remember It For You Wholesale"  je Philip K. Dick, a autor scenarija je Ronald Shusett.

 

Uz glumačku ekipu vrhunskih holivudskih imena, Arnold Schwarzenegger (Douglas Quaid) i Sharon Stone (Lori) film je doživio pozitivne kritike i osvojio publiku devedesetih godina. Pored Arnolda i Sharon, u filmu se pojavljuju i Rachel Ticotin (Melina), Ronny Cox (Vilos Cohaagen), Michael Ironside (Richter), Marshall Bell (George) i drugi.

 

Glavni junak je čovjek koji otkriva da je njegov čitav život laž koju su mu usadili u sjećanja. Arnold Schwarzenegger igra građevinca 21. stoljeća koji otkriva da sva njegova sjećanja i prošlost potiču iz memorijskog čipa koji mu je ugrađen u mozak. Schwarzenegger saznaje da je on zapravo tajni agent koji je postao prijetnja trenutnoj vladi pa su moćnici ugradili čip u njegovu glavu i izmislili potpuno novi jednostavan život kojim bi on trebao da živi. Kada otkrije svoj pravi identitet, on putuje na Mars da uveže i sazna ostatak svog pravog identiteta, ali i da pronađe čovjeka koji je odgovoran za to što mu se desilo. Totalni opoziv je film pun intenzivne akcije, sa izvanrednom ekipom kaskadera ali i zapanjujućim vizualnim elementima.

 

Program CTV BIH možete pratiti na Telemachovoj digitalnoj platformi, Logosoft IPTV platformi Super TV, BH Telecomovoj platformi Moja TV te nizu drugih kablovskih i digitalnih platformi u BIH. Od svojih operatera tražite pristup programu CTV BiH.

 

Više o našem TV programu saznajte na Facebook stranici Cinema TV.



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!