PODIJELI NA:

29.08.16, 11:08h

Film dana CTV BiH: Lijepi Johnny

Večeras (29.08) u 20:15 ne propustite kriminalistički film Lijepi Johnny samo na Cinema TV BiH!

 

Tokom boravka u zatvoru, sitnom lopovu Johnu Sedleyu daju podrugljiv nadimak lijepi Johnny zbog njegovog unakaženog lica. Nakon što ga izbodu, Johnnyja smjeste u zatvorsku bolnicu gdje doktor predloži da mu se uradi plastična operacija jer je to glavni razlog njegovog delikventnog ponašanja. Sa novim licem,  dobiva priliku za novi početak ali se neke stvari ne mijenjaju.Uvjetno pušten na slobodu,  Johnny daje dojam kao da želi da ide ispravnim putem, ali to nije onako kako se čini. Tvrdokorni poručnik A.Z Drones jedini je koji vidi njegovo pravo lice...

Film je pokupio brojne pozitivne kritike a vi večeras imate priliku da gledate ovu sjajnu kriminalističku dramu na programu CTV BiH.

 

U glavnim ulogama pojavljuju se Mickey Rourke kao Johnny Handsome, Ellen Barkin kao Sunny Boyd, Elizabeth McGovern kao Donna McCarty, Morgan Freeman kao poručnik A.Z. Drones.

 

Program CTV BIH možete pratiti na Telemachovoj digitalnoj platformi, Logosoft IPTV platformi Super TV, BH Telecomovoj platformi Moja TV te nizu drugih kablovskih i digitalnih platformi u BIH. Od svojih operatera tražite pristup programu Cinema TV BiH.

 

Više o našem TV programu saznajte na Facebook stranici Cinema TV.



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!