PODIJELI NA:

22.08.16, 10:25h

Rambo 2: First Blood Part 2 - Film dana CTV BiH

Rambo 2 je američki akcioni film iz 1985. godine, redatelja George P. Cosmatosa.

 

John Rambo (Sylvester Stallone) po drugi put polazi da spasi SAD. Dok služi tešku kaznu u zatvoru, pukovnik Troutman (Richard Crenna) mu nudi posao. Dogovor je da će, ukoliko otputuje u Vijetnam i pomogne pri pronalasku američkih ratnih zarobljenika, sav njegov policijski dosje biti izbrisan. Rambo prihvata zadatak i složi se da se ne uključuje u bilo koju akciju. Međutim, kada njegova ljubav iz Vijetnama, Co Bao ( Julia Nickson) biva ubijena od strane američkih snaga, Rambo odluči da preuzme stvar u svoje ruke.

 

U glavnim ulogama pojavljuju se  Sylvester Stallone kao John J. Rambo,  Richard Crenna kao pukovnik Samuel Trautman ,  Charles Napier kao maršal Murdock,  Steven Berkoff  kao Podovsky , Julia Nickson kao Co-Bao ,  Martin Kove kao Ericson i mnogi drugi.

 

RAMBO II: First Blood Part 2 gledajte večeras samo na Cinema TV BiH u 20:15.

 

Program CTV BIH možete pratiti na Telemachovoj digitalnoj platformi, Logosoft IPTV platformi Super TV, BH Telecomovoj platformi Moja TV te nizu drugih kablovskih i digitalnih platformi u BIH.



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!