PODIJELI NA:

15.06.16, 15:04h

Rafting na Džajića buku

U blizini Konjica, uzvodno uz rijeku Neretvu, nalazi se malo selo Džajići, koje je nadaleko poznato po raftingu. Najveća atrakcija sela je dobro poznati Džajića buk, najzahtjevniji i najzabavniji buk na Neretvi. Malo izvan sela nalazi se i uvijek dobro posjećena plaža, mjesto odmora mnogih turista.



Vlasnici objekta Džajića buk organizuju ugostiteljske usluge, rafting, obilazak Titovog bunkera i kamp na Boračkom jezeru. Također, organizuje se ribolov, razni lovački izleti, splavarenje na rijeci Neretvi i planinaranje do samih vrhova Prenja, koji se nalaze na čak 2000 metara nadmorske visine. 


Pogledajte zanimljiv prilog o jednom od omiljenih skupljališta ljubitelja raftina! TV prilog, koji su uradili voditeljica Aida Begović i snimatelj Nikola Blagojević, nastao je u suradnji DEPO Portala i Cineme TV BIH, prvog televizijskog kanala u Bosni i Hercegovini sa filmsko-zabavnim karakterom, a emitiran je u TV magazinu na zovi ritam života "DEPO Trailer"


Emisija se emitira svakog četvrtka u 20:10 sati, a program CTV BIH možete pratiti na Telemachovoj kablovskoj platformi, kao i IPTV platformama Moja TV i Super TV, te nizu drugih kablovskih i digitalnih platformi u BIH.


(DEPO PORTAL/mm)



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!