PODIJELI NA:

10.05.16, 12:32h

Uspješna bh. producentica Amira Kudumović govori za DEPO Trailer

U ovosedmičnom izdanju TV magazina "DEPO trailer" donosimo vam intervju sa uspješnom bosanskohercegovačkom filmskom producenticom i višom asistenticom na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu, Amirom Kudumović.


Amira sa nama priča o produkciji, problemima sa kojima se nose filmski producenti, te stanju bh.kinematografije.


Dotakli smo se i njenog posljednjeg projekta - dugometražnog filma "The Final Barrier (Posljednja barijera)", koji je nastao kao udružena akcija umjetnika iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Austrije, a ima za cilj da prenese jasnu poruku Europi i svijetu o trenutnom problemu izbjeglica. U prilogu eksluzivno pogledajte scene iz filma!


Saznajte na kojim projektima Amira trenutno radi, te kakvu poruku ima za studente Akademije i sve mlade ljude koji razmišljaju o produkciji kao svom profesionalnom pozivu.


TV intervju, koji su uradili novinarka Aida Begović i snimatelj Nikola Blagojević, nastao je u suradnji DEPO Portala i Cinema TV BIH, prvog televizijskog kanala u Bosni i Hercegovini sa filmsko-zabavnim karakterom, a emitiran je u tv magazinu za novi ritam života "DEPO Trailer".

Emisija se emitira svakog četvrtka u 20:10 sati na programu CTV BIH, koji možete gledati na Telemachovoj kablovskoj platformi, kao i IPTV platformama Moja TV i Super TV, te nizu drugih kablovskih i digitalnih platformi u BIH. 


(DEPO PORTAL/mm)



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!