PODIJELI NA:

06.05.16, 11:31h

DOE - Tajne pic majstora

Gledajte novu hit seriju "Dobrodošli u Orient Express" sa vodećim glumcima iz BiH i regije  - Mirvadom Kurićem, Emirom Hadžihafizbegovićem, Bojanom Gregorić, Vanesom Glođo, Sašom Petrovićem, Harisom Burinom, Slavenom Knezovićem, Andreom Aković, Klarom Mučibabić i drugima, a u režiji Jasmina Durakovića.



 

 

 

"Dobrodošli u Orient Express" premijerno gledajte na ovoj stranici. Pogledajte i video uputstvo o načinu kupovine gledanja ove TV serije bilo gdje u svijetu i bilo kada , a sve o seriji možete čitati i pratiti na DEPO TV, kao i na FB stranici DEPO ZONE, najveće digitalne platforme za gledanje filmskih i tv sadržaja iz BiH i Balkana.

 

 

 

Budite aktivni sudionik novog vremena i mogućnosti, a ekipa serije „Dobrodošli u Orient Express“ obećava atraktivnu TV zabavu za čitavu porodicu!

Za sve informacije i dodatne upite o seriji i mogućnostima njenog premijernog gledanja, možete se obratiti mailom na: [email protected]
 

 

Pogledajte video!



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!