PODIJELI NA:

13.04.16, 13:00h

DOE - Dunja saopštava Sudi da je Fikreta u hotelu

Gledajte prvi novu hit seriju "Dobrodošli u Orient Express" sa vodećim glumcima iz BiH i regije  - Mirvadom Kurićem, Emirom Hadžihafizbegovićem, Bojanom Gregorić, Vanesom Glođo, Sašom Petrovićem, Harisom Burinom, Slavenom Knezovićem, Andreom Aković, Klarom Mučibabić i drugima, a u režiji Jasmina Durakovića.



 


Već nakon prikazivanja prve epizode, novi serijal "Doborodošli u Orient Express" izazvao je veliki interes domaće publike, o čemu svjedoči i preko 3.000 pretplatnika koji su prve epizode serijala pogledali prije tv premijere, putem digitalne platforme DEPO ZONA i video servisa VIMEO unutar DEPO Portala.

 


Premijerno prikazivanje serije na digitalnim platformama počelo je 3. marta, tačnije prva polusezona od 6 epizoda (u trajanju po 25 minuta), a na zahtjev brojnih gledalaca, DEPO Portal donosi upute kako ovaj domaći serijal možete (legalno) gledati ponovo i dalje pratiti putem interneta.

 

Premijerno gledanje TV serije na digitalnim platformama i putem interneta je novost u BiH i regionu, ali ne i u svijetu. Fenomenalni uspjeh Netflixa, ali i drugih sličnih platformi posljednjih godina drastično mjenjaju navike tv gledalaca i ovaj način gledanja omiljenih tv serija sve više postaje praksa svjetskih producentskih, tv i filmskih kuća. 

 

Premijerno gledanje TV serije „Dobrodošli u Orient Express“ se naplaćuje, ali je DEPO, kao glavni producent serije, odlučio da publici u BiH i regiji te našoj dijaspori širom svijeta zadovoljstvo premijernog gledanja serije, koja već postaje veliki hit, omogući po popularnim i prihvatljim cijenama. 

 

Tako jedna epizoda košta 0.99 eura(1.94 KM), dok ćete za kupovinu čitavog paketa od čak 6 epizoda morati izdvojiti tek 2.99 eura (5.85 KM). 

 

Pogledajte i video uputstvo o načinu kupovine gledanja ove TV serije bilo gdje u svijetu i bilo kada , a sve o seriji možete čitati i pratiti na DEPO TV, kao i na FB stranici DEPO ZONE, najveće digitalne platforme za gledanje filsmkih i tv sadržaja iz BiH i Balkana.

 

 

Budite aktivni sudionik novog vremena i mogućnosti, a ekipa serije „Dobrodošli u Orient Express“ obećava atraktivnu TV zabavu za čitavu porodicu!

Za sve informacije i dodatne upite o seriji i mogućnostima njenog premijernog gledanja, možete se obratiti mailom na: [email protected]



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!