Dobrodošli u Orient Express from Depo Zona on Vimeo.

PODIJELI NA:

26.02.16, 09:56h

Dobrodošli u Orient Express

 

Gledajte prvih šest epizoda hit serije "Dobrodošli u Orient Express" sa vodećim glumcima iz BiH i regije Mirvadom Kurićem, Emirom Hadžihafizbegovićem, Bojanom Gregorić, Vanesom Glođo, Sašom Petrovićem, Harisom Burinom, Slavenom Knezovićem, Andreom Aković, Klarom Mučibabić i drugima. Od jeseni nove 42 epizode serijala na DEPO ZONI!

 

Glavni junaci ove serije su sarajevski hotelijer Sudo (Mirvad Kurić) i turistički radnik Hoki (Emir Hadžihafizbegović) u borbi za opstanak u vremenu socijalne krize. Pored ove dvojice izuzetnih glumaca, u seriji velike uloge igraju: Bojana Gregorić, Vanesa Glođo, Ivo Gregurević, Saša Petrović, Andrea Aković, Haris Burina, Slaven Knezović, Klara Mučibabić, Edhem Husić, Armin Omerović, Staša Dukić, Nedim Malkočević i mnogi drugi. 


Premijerno gledanje TV serije na digitalnim platformama i putem interneta je novost u BiH i regionu, ali ne i u svijetu. Fenomenalni uspjeh Netflixa, ali i drugih sličnih platformi posljednjih godina drastično mjenjaju navike tv gledalaca i ovaj način gledanja omiljenih tv serija sve više postaje praksa svjetskih producentskih, tv i filmskih kuća. 
Premijerno gledanje TV serije „Dobrodošli u Orient Express“ se naplaćuje ali je DEPO, kao glavni producent serije, omoguči opublici u BiH i regiji te našoj dijaspori širom svijeta zadovoljstvo premijernog gledanja serije koja u brzom periodu postala veliki hit  po popularnim i prihvatljim cijenama. 


Cijena gledanja jedne epizode je 0.99 eura (1,94 KM), dok je opcija gledanja čitavog paketa od 6 epizoda u periodu od mjesec dana košta samo 2.99 eura (5,85 KM). Za one koji se odluče da gledanje čitave serije naruče unaprijed (već od danas) cijena gledanja čitave serije je 2.39 eura (4.67 KM).


Inače, DEPO ZONA prikazivanje ove serije radi u suradnji sa globalnim video servisom Vimeo, te će publika ovu seriju moći gledati, osim na svojim računarima, telefonima i tabletima, i na Smart televizijskim aparatima.  

Pogledajte i video uputstvo o načinu kupovine gledanja ove TV serije bilo gdje u svijetu i bilo kada , a sve o serji možete čitati i pratiti na DEPO TV, kao i na FB stranici DEPO ZONE, najveće digitalne platforme za gledanje filsmkih i tv sadržaja iz BiH i Balkana.

Budite aktivni sudionik novog vremena i mogućnosti, a ekipa serije „Dobrodošli u Orient Express“ obećava za jesen nove epizode i atraktivnu TV zabavu za čitavu porodicu!


Za sve informacije i dodatne upite o seriji i mogućnostima njenog premijenog gledanja, možete se obratiti mailom: [email protected].

 

 

 

Gledajte humorističku hit TV seriju na DEPO ZONI!

Posted by Depo Zona on 1. Mart 2016

 



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!