PODIJELI NA:

16.02.16, 14:11h

"Deadpool" ruši rekorde

Akcijski film o malo drugačijem superjunaku - "Deadpool", u kojem glavnu ulogu ima kanadski glumac Ryan Reynolds bio je najgledaniji ovog vikenda u Sjedinjenim Američkim Državama. Ovog Valentinova, "Deadpool" je bio prvi izbor u kinima, što dokazuju brojne rasprodane kinodvorane širom svijeta. 

 

 

Deadpool, koji je zaradio 132 750 000 dolara je priča o životu bivšeg operativca i specijalca, koji je postao plaćenik Wade Wilson. Nakon što je podvrgnut opasnom eksperimentu, koji mu je dao moć ubrzanog zacjeljivanja, postaje poznat kao Deadpool. Naoružan novostečenim moćima i mračnim uvrnutim smislom za humor, Deadpool kreće u lov na čovjeka koji ga je zamalo uništio. 
 

 


Na drugom mjestu filmova sa najvećom zaradom nalazi se animirani film "Kung Fu Panda 3", kojem su glasove posudili Jack Black, Angelina Jolie i Dustin Hoffman. Treće mjesto je pripalo komediji "How to Be Single", koja je ostvarila zaradu od 17 910 000 dolara. Film je režirao Christian Ditter, a radnja je smještena u New Yorku. 



 



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!