PODIJELI NA:

19.01.16, 16:19h

Mostar Summer Fest Aftermovie

Danas je u kinodvorani Blitz CineStar kina u Mostaru premijerno prikazan Mostar Summer Fest Official Aftermovie 2015
 

 

Ana Ćavar, PR Mostar Summer Festa za film kaže da je izuzetno energičan, emotivan i veoma optimističan. Dodala je da im je bila želja da kroz vrhunske vizualne i audio efekte kreiraju video, koji će na najbolji način prenijeti atmosferu ovog festivala.

Na predstavljanju filma su istaknuli kako je festival prošle godine obilježila promjena lokacije, no kako su danas prezadovoljni što su posjetitelji sjajno reagovali na lokaciju i ideju da se industrijska zona (plato Mostarskog sajma) pretvori u Festivalsku oazu. Dodatno su se zahvalili Blitz CineStaru, partnerima koji su prepoznali njihovu ideju, te Mostar Summer Fest volonterima, kojih je iz godine u godinu sve više.

 

Nakon premijere filma, organizatori su otkrili kako nas ove godine na Festivalu očekuju dva stagea. Na glavnom stageu će posjetitelji uživati u nastupima vrhunskih bendova, dok će drugi stage, naziva INKUBATOR, biti rezervisan za sjajne mlade bendove, čije vrijeme tek dolazi. 
 


Podsjećamo, 4.Mostar Summer Fest će se održati 24. i 25. juna 2016. godine, a do tada uživajte u videu koji vam donosimo. 



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!