PODIJELI NA:

24.12.15, 14:12h

Filmski specijal za Badnje veče

Danas smo za vas na našem kanalu CINEMA TV izdvojili dva praznična filma:

Fred Mraz (Fred Claus), 2007. godina u 20:10 sati;

Izgubljeni Božić (Lost Christmas), 2011. godina u 22:10 sati.

 

Fred Mraz je obiteljska komedija, koja priča o starijem bratu Djeda Mraza. Dok se približavaju Božićni praznici i obitelj Mraz pokušava ispuniti njihovu dužnost, Fred ima samo jednu stvar na umu- novac. Fred Claus (Vince Vaughn) proživio je cijeli  život u bratovoj sjeni, dok je mlađi brat Nicholas (Paul Gimatti) bio savršen. I tako je Nicholas postao primjer davanja, dok je Fred postao njegova potpuna suprotnost: čangrizavi brat bez sreće i novca. Da li će ugroziti Božić i ove godine?

 

Poslije dobre komedije, u 22:10 sati pogledajte magičnu priču o požrtvovanosti i sudbini, punu emocija i humora. "Izgubljeni Božić" je drama, u kojoj "Goose", desetogodišnji dječak na Badnje veče sakrije ključeve očevog auta, kako on ne bi otišao odgovoriti na poziv u pomoć, jer je vatrogasac. No, njegova majka nalazi svoje ključeve, te odluči odvesti oca, a na tom putu oboje poginu u prometnoj nesreći. Godinu dana kasnije, Goose više nije bezbrižni dječak koji je bio, već je postao dijete sa ulice, koje izdržava svoju baku sitnim kriminalom.  U glavnim ulogama: Eddie Izzard, Larry Mills, Jason Flemyng

 

 



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!