PODIJELI NA:

22.12.15, 12:21h

Koji je automobil Hitler poklonio Paveliću?

Pogledajte trailer za najnoviju hrvatsku komediju, u kojoj se pojavljuju Hitler, Tito i Ante Pavelić.


"Narodni heroj Ljiljan Vidić" prati četu partizana koja se, predvođena mladim pjesnikom, takmiči na endehazijskom talent showu "Čimbenik X": pobjednik osvaja nastup na Poglavnikovom domjenku, te samim time i priliku da uz pjesmu, ples i pucnjavu okonča rat. 

Saznajte ko je pobijedio u Drugom svjetskom ratu, a ko u prvom hrvatskom talent showu; kako su u 40-ima izgledali šoping centri, a kako razgovori za posao; koji je automobil Hitler poklonio Paveliću i kakve je mudre misli Tito zapisao u svojem nikad objavljenom priručniku za samopomoć. 

U redovima partizana bore se glumci Kristijan Jaić, Stjepan Perić, Stojan Matavulj, Tena Jeić-Gajski, Ljubiša Savanović i Ivan Đuričić. U ulozi Josipa Broza Tita nastupa Dragan Despot, dok Sile Osovine predstavljaju Dražen Čuček kao Ante Pavelić i Dražen Kühn kao Adolf Hitler. 

 

Premijera filma je zakazana na zadnji dan tekuće godine, 31.12.2015



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!