PODIJELI NA:

14.12.15, 14:38h

Teško i brutalno: Pogledajte kako izgleda kada Mirjana Karanović izgubi kontrolu...

 

Pogledajte kako izgleda kada proslavljena glumica "izgubi kontrolu". Bend Lollobrigida se nakon pauze vraća na scenu i ima novi singl! Pjesma "Kontrola" je najozbiljnija i najmračnija pjesma koju je do sada imao istoimeni bend. U spotu se u glavnoj ulozi pojavljuje poznata glumica Mirjana Karanović, kojoj je ova uloga bila namijenjena od prve ideje. 

 

- Htjeli smo, u skladu sa pjesmom, da i spot bude isti takav - težak i brutalan. Čim je pjesma bila gotova, u glavnoj ulozi smo vidjeli samo nju - Mirjanu Karanović, kao da smo za nju pisali tekst. Snaga, karakter, duh...ona je ta. Na našu radost i veliku čast, odmah je pristala. Napravili smo video koji u cjelosti nosi izuzetna pojava vjerovatno najbolje glumice na ovim prostorima. Režiju potpisuje izvrstan redatelj mlađe generacije Staša Tomić, istaknula je pjevačica grupe Ida Prester



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!