PODIJELI NA:

26.11.15, 19:38h

Rundek Cargo Trio - Ima ih OFFICIAL

 

„'Ima ih' se svakodnevno puni novim smislovima. Neka i ovaj spot pomogne da bolje čujemo njihov odjek u sebi“, kaže Darko Rundek.

 

"Ima ih" je treći službeni singl s novog i hvaljenog albuma „Mostovi“ (2015) Rundek Cargo Trija. Ova pesma ima poruku koja stiže ravno usred izbegličke krize i britko niže poteze čovečanstva koji su nas doveli do toga da se bojimo, da se ne borimo i da se sramimo onog što jesmo. Moćan singl sada je dobio i svoj jednako snažan video spot, sniman u Zagrebu i Beogradu tokom novembra pod redateljskom palicom Radislava Jovanova Gonza.

 

„Video spot za pjesmu „Ima ih“ se asocijativno poigrava sa svetovima kapitalista i birokracije, te svijetom klošara i beskućnika koje igraju sami članovi Cargo benda i Darko Rundek . Mračni duhovi koji promatraju svijet oko sebe, grad Beograd pa i Zagreb…mada to u ovom spotu nije toliko bitno. Bitna je atmosfera dualizma i sarkazma, a ne lijepi kadrovi. Hvala cijelom bendu“, izjavio je Gonzo.

 

Nakon nežnog i romantičnog singla „Don Juan“, „Ima ih“ je ozbiljan singl s novog albuma koji već do sada ima niz izuzetnih recenzija i kotira kao jedno od najboljih izdanja unazad 10-ak godina.

 

Stihovi su pomno pisani, nisu prolazni – vječni su i kritički orijentirani prema trenutnom stanju u društvu…uostalom može li Darko Rundek pisati drugačije?

 

„Ovime izjavljujem da je video klip Radislava Jovanova - Gonza spreman ugledati svjetlo vaših ekrana, na naše, a nadamo se i vaše zadovoljstvo. Snimili smo ga pri punoj svijesti u Zagrebu i Beogradu, doprinoseći tako '9popravljanju' mostova između ova dva grada, iako ove lokacije za poruke pjesme 'Ima ih' i njenog spota nisu bitne. Mogle su to biti bilo koje dvije suvremene metropole.'Ima ih' se svakodnevno puni novim smislovima. Neka i ovaj spot pomogne da bolje čujemo njihov odjek u sebi“ - Darko Rundek.



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!