PODIJELI NA:

13.03.15, 14:22h

Film Zlatka Lavanića o životu liječenih alkoholičara

Ciklus “Historija bh. filma” danas vam donosi film "Ja alkohol'' Zlatka Lavanića. U filmu srećemo muškarce i žene različitih starosnih dobi (ali uglavnom mlade ljude koji u tridesetim izgledaju duplo starije) koji nisu na vrijeme mogli procijeniti kad je dosta. Na putu ka ponovnom pronalaženju sebe pomažu im terapeuti i članovi udruženja liječenih alkoholičara.
 
Film je realizovan u Zavodu za alkoholizam i druge toksikomanije SRBiH Sarajevo i u klubu lliječenih alkoholičara u Mostaru. Ponovna svadba supružnika nakon uspješnog procesa liječenja otvara prostor nade za mogućnost trajnog odvikavanja i počinjanja novih, uspješnijih životnih poglavlja.

Filmski ciklus “Historija bh. filma” posvećen sarajevskoj školi dokumentarnog filma predstavljamo vam u saradnji sa Filmskim centrom Sarajevo koji se danas brine o očuvanju filmske građe i djela nastalih posljednjih 70 godina u BiH.

---
DEPOZONAPREMIUM je jedina premium You Tube platforma na Balkanu na kojoj možete gledati brojne tv serije i filmove iz BiH, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije i Makedonije za samo 1.99 $ mjesečno. 
Gledaj i prati u pokretu - DEPO ZONA!

 



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!