VIDEO/ Interesantni prizori

Pogledajte kako je Konaković pitanjima rešetao Gratza: 'Jesmo li mi ispostava HDZ-a, da li je naš predsjednik mafijaš?'

Front10.09.24, 20:21h

Pogledajte kako je Konaković pitanjima rešetao Gratza: 'Jesmo li mi ispostava HDZ-a, da li je naš predsjednik mafijaš?'
Zanimljivo je da se Gratz od početka pere od činjenica da je kandidat SDA, pa je moguće da je svoj imidž htio popraviti dolaskom u NiP gdje je prosio za podršku

 

 

Sastanak kandidata tzv. lažne trojke (SDA, DF i SBiH) Dennisa Gratza sa članovima Općinske organizacije NiP-a Centar izazvao je veliku pažnju, ali na vidjelo izbacio i neke čudne političke relacije.

 

Naime, Gratz je kao kandidat DF-a podržan od strane SDA i SBiH-a za načelnika Općine Centar gdje na megdan izlazi Srđanu Mandiću kojeg podržavaju Naša stranka i SDP. NiP, zbog sukoba svoje općinske organizacije s Mandićem, nema svog kandidata, piše Raport.

 

Zanimljivo je da se Gratz od početka pere od činjenica da je kandidat SDA, pa je moguće da je svoj imidž htio popraviti dolaskom u NiP gdje je tražio podršku.

 

Naime, kandidat NiP-a za OV Centar Mirza Konaković objavio je snimak sa sastanka u prostorijama NiP-a, na kojem se čuje kako postavlja niz pitanja Gratzu. Među njima su i pitanja da li misli da je Konaković narkomafijaš i da li misli da su svi u NiP-u izdajnici što je inače narativ DF-a i njihovih šefova u SDA.

 

 

(DEPO PORTAL/mm)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook