Borba za Centar

Gratz se sastao s predstavnicima NiP-a Centar, Konaković se oglasio: Došao Gratz u 'narkokartel' po glasove, ne gadi mu se

Front10.09.24, 07:55h

Gratz se sastao s predstavnicima NiP-a Centar, Konaković se oglasio: Došao Gratz u 'narkokartel' po glasove, ne gadi mu se
Za politiku je karakter važan faktor, kad to nemaš ništa nemaš, poručio je Konaković

 

 

Predizborna kampanja u Općini Centar uveliko je u toku. Tako je kandidat DF-a, koji ima podršku SDA i SBiH, Dennis Gratz održao sastanak s predstavnicima NiP-a u ovoj općini tražeći podršku njegovoj kandidaturi.


Na to se osvrnuo na Instagramu i predsjednik NiP-a Elmedin Konaković, kojeg su ranije iz Gratzove stranke optuživali za veze s narkokartelom.
 

- Došao Gratz u narkokartel po glasove. Ne gadi mu se. "Odbacio optužbe" da je kandidat SDA, ali njihove glasove bi želio. NiP je narkokartel, ali glasovi ne smetaju. Za politiku je karakter važan faktor, kad to nemaš ništa nemaš - poručio je Konaković.

 

konakovic-o-gratzu

Inače, NiP u Centru nije dao podršku kandidatu Naše stranke Srđanu Mandiću, zbog ranijih neslaganja na relaciji između Mandića i Jasmina Ademovića, predsjednika NiP-a Centar.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook