Naša stranka reagovala

'SDA ne može s presuđenim kriminalcima izražavati brigu za državu'

Front24.02.24, 09:45h

'SDA ne može s presuđenim kriminalcima izražavati brigu za državu'
"Veliki spisak lažova, falsifikatora, varalica, izdajnika revizija tužbe za genocid, crnolistaša, desetine presuđenih, privedenih i procesuiranih lopova ovu je zemlju povuklo na dno"

 

Povodom jučerašnje sjednice Glavnog odbora SDA, na kojoj je u prvom redu sjedio presuđeni Fadil Novalić, oglasila se Naša stranka:

 

„Licemjerne su poruke odaslane sa sjednice Glavnog odbora SDA u kojima izražavaju navodnu brigu za državu i državne interese. Osuđenici na zatvor u prvim redovima poručuju da ne poštuju ni BiH ni pravosuđe. Zadatak propagande SDA je da se nad svima nama vodi neprestani, koncentrisani i profesionalno organizirani psihološki rat s ciljem da se podijeli bosanskohercegovačko društvo i zaustavi progres, a presuđeni kriminalci promovišu u nacionalne heroje.

 

Veliki spisak lažova, falsifikatora, varalica, izdajnika revizija tužbe za genocid, crnolistaša, desetine presuđenih, privedenih i procesuiranih lopova ovu je zemlju povuklo na dno. SDA je tetošeći svoje presuđene kadrove odavno normalizirala kriminal. To je ono što je najpogubnije za našu državu i društvo - navodi se u saopćenju.

 

Na kraju su iz Naše stranke poručili SDA: "Prestanite se rugati građanima ove zemlje"

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook