lijepa vijest za sve vozače

Novi trend u autoindustriji? Ovaj proizvođač vam plaća ako se vaš auto pokvari

Auto & Dom01.08.23, 09:18h

Novi trend u autoindustriji? Ovaj proizvođač vam plaća ako se vaš auto pokvari
Hoće li se ovaj VinFastov program proširiti i na ostala tržišta i hoće li ga prigrliti i ostali proizvođači kako bi privukli kupce ostaje za vidjeti

 

Kako bi osigurao zadovoljstvo kupaca, vijetnamski proizvođač automobila VinFast nudi novčane poticaje vlasnicima koji imaju problema s vozilom.

 

Riječ je o relativno mladoj tvrtki električnih automobila koja brzo širi svoju mrežu i koja je nedavno uvela kompenzacijski program za kupce u SAD-u i Kanadi, piše CarBuzz, prenosi N1.hr.

 

Prema novom pravilniku, korisnici će dobiti naknadu na temelju vrste problema na koji su naišli. Manje neugodnosti na novom modelu VF 8, jedinom koji se trenutno nudi u SAD-u, bit će honorirane sa 100 dolara, dok će problemi koji onemoguće vožnju automobila rezultirati kompenzacijom od 300 dolara. Osim toga, ako popravci traju dulže od tri dana, vlasnici će dobiti 100 dolara za svaki dodatni dan dok njihov automobil ostaje u servisu.

 

VinFastov program kompenzacije započeo je 15. juna u SAD-u i Kanadi i nastavit će se na neodređeno vrijeme. Kupci mogu dobiti naknadu za više problema odjednom, a tvrtka će procijeniti probleme tokom dijagnostike vozila. Pojedinosti za druga tržišta još se čekaju, a nije precizirano hoće li kupci dobiti vaučere za usluge ili će biti isplaćeni u gotovini.

 

S cijenom od 46.000 dolara, VF 8 je crossover srednje veličine sličan Tesli Modelu Y. Ima osnovnu varijantu s dva motora od 349 konjskih snaga i procijenjeni domet od 420 kilometara sa svojom baterijom od 87,7 kWh. Dodajmo i da ovo vijetnamsko električno vozilo dolazi s 10-godišnjim jamstvom.

 

Hoće li se ovaj VinFastov program proširiti i na ostala tržišta i hoće li ga prigrliti i ostali proizvođači kako bi privukli kupce ostaje za vidjeti.

 

(DEPO PORTAL/af)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!