genijalni trik

Odjeća izlazi iz perilice kao ispeglana: Potrebno je da stavite samo jednu stvar u bubanj tokom pranja...

Auto & Dom17.07.23, 17:38h

Odjeća izlazi iz perilice kao ispeglana: Potrebno je da stavite samo jednu stvar u bubanj tokom pranja...
Jedan genijalan trik o kojem se priča na internetu pomoći će vam da zaboravite na peglu, a najbolje od svega je što ne trebate uložiti nikakav trud niti vrijeme

 

 


Dok neki smatraju da peglanje može djelovati terapeutski, mnogima je to krajnje dosadna aktivnost. Ali, vjerovali ili ne, možete sebi olakšati ovaj zadatak ili ga se čak i riješiti potpuno.


Naime, jedan genijalan trik o kojem se priča na internetu pomoći će vam da zaboravite na peglu, a najbolje od svega je što ne trebate uložiti nikakav trud niti vrijeme.


Naime, sve što treba uraditi jeste napravite dvije ili tri kuglice veličine teniske loptice od aluminijumske folije i ubacite ih u perilicu za pranje veša ili u sušilicu, prenosi Novi.ba.


Trik s kuglicom od folije u perilici radi jer će vam te loptice pomoći da se odjeća bolje okreće i opere, a u sušilicama zaustavlja stvaranje statičkog elektriciteta.


Kažu čak da vam neće trebati niti omekšivač.


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!