VIDEO/ NOVI-STARI LIDER SDP-A U CD-U

Nikšić: 'Čengić kreće u kampanju za načelnika Općine Stari Grad! Što nije došao da se javno sučelimo?!'

Front10.06.23, 19:59h

Nikšić: 'Čengić kreće u kampanju za načelnika Općine Stari Grad! Što nije došao da se javno sučelimo?!'
Čengić koristi spekulacije! Što nije došao da se sučelimo na sjednici? - javno je Nermin Nikšić prozvao generalnog sekretara SDP-a

 

 

Povodom današnjeg Kongresa Socijaldemokratske partije BiH, gost večerašnjeg izdanja "Centralnog dnevnika" na Face TV bio je novi-stari predsjednik SDP-a Nermin Nikšić.


Između ostalog, neizostavno je odgovarao na pitanje koje je danas zaokupilo medijsku bh. scenu, ali i javnost, a tiče se turbulentnih izjava na relaciji Irfan Čengić - Nermin Nikšić, ali i još nekih članova SDP-a.


- Novinari su od Kongresa SDP-a napravili ovo! Nemam problem s pitanjima oko Irfana Čengića. Ni dosad nisam komentarisao članove SDP-a... Čengić koristi spekulacije! Što nije došao da se sučelimo na sjednici? Dosad nije pokazivao neposluh, nekad je drugačije glasao u Federalnom parlamentu, ali tad smo bili opozicija. Vidio sam citat i nemam odgovor. On je kadrovska greška! - ustvrdio je još jednom Nikšić, ali i dodao:


- Čengić kreće u kampanju za načelnika Općine Stari Grad! Traži podršku!


kompletan razgovor gledajte u priloženom videu...

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 117

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još