Možete ga vratiti bez računa

IKEA povlači mnogima omiljen proizvod: Provjerite imate li ga kod kuće

Auto & Dom08.06.22, 12:50h

IKEA povlači mnogima omiljen proizvod: Provjerite imate li ga kod kuće
IKEA se ispričava na potencijalnim neugodnostima koje može uzrokovati ovo povlačenje, navode u priopćenju

 

 


IKEA je objavila da povlači METALLISK kuhalo za espresso za kuhalište od 0,4 l sa sigurnosnim ventilom od nehrđajućeg čelika i oznakom datuma između 2040 i 2204 jer proizvod može prsnuti tijekom upotrebe.


"IKEA potiče sve kupce koji posjeduju METALLISK kuhalo za espresso za kuhalište od 0,4 l sa sigurnosnim ventilom od nehrđajućeg čelika i oznakom datuma između 2040 i 2204 (ggtt) da proizvod prestanu upotrebljavati te da se jave tvrtki IKEA kako bi dobili povrat cjelokupnog iznosa.

 

metallisk-kuhalo-ikea

 


“Sigurnost je najveći prioritet tvrtke IKEA i stoga povlačimo METALLISK kuhalo za espresso sa sigurnosnim ventilom od nehrđajućeg čelika i oznakom datuma između 2040 i 2204 (ggtt) zbog povećane opasnosti od prsnuća proizvoda tijekom upotrebe. Rizik je povećan nakon promjene materijala i konstrukcije sigurnosnog ventila, stoga su povlačenjem obuhvaćeni samo proizvodi sa sigurnosnim ventilom od nehrđajućeg čelika (srebrne/sive boje). Povlačenjem nisu zahvaćene druge jedinice”, priopćili su.


METALLISK kuhalo za espresso sa sigurnosnim ventilom od nehrđajućeg čelika i oznakom datuma između 2040 i 2204 (ggtt) moguće je vratiti u robnu kuću IKEA i tako ostvariti povrat cjelokupnog iznosa. Pri tome nije potrebno priložiti dokaz o kupovini (račun).


IKEA se ispričava na potencijalnim neugodnostima koje može uzrokovati ovo povlačenje", navode u priopćenju. Poznata kompanija objavila je obavijest o povlačenju i na društvenim mrežema.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!