FOTO/ Na meti kritika

'Svadbena torta je potpuni promašaj': Ovaj detalj sa vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić ne prestaje da se komentariše

Showbizz21.02.22, 12:05h

'Svadbena torta je potpuni promašaj': Ovaj detalj sa vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić ne prestaje da se komentariše
Nije se svima dopala torta, kao njima dvoma koji su je birali po svojim afinitetima i željama, te su zbog toga novopečeni supružnici bili na meti kritika na društvenim mrežama

 

 

Kćerka Tončija Huljića, Hana Huljić, i pjevač Petar Grašo juče su se zakleli na vječnu ljubav u crkvi.

 

Svečanoj ceremoniji sklapanja braka prisustvovalo je mali broj ljudi, među kojima su bili njihovi roditelji - Vjekoslava i Tonči Huljić, te Zoran i Snježana Grašo. Petrova sestra Buga sa porodicom, Hanin brat Ivan, mama i sestre Vjekoslave Huljić, te venčani kumovi.

 

Hana je blistala u snježno bijeloj vjenčanici sa ružama, a njih dvoje su se odlučili za tortu jednostavnog izgleda.

 

Ipak, nije se svima dopala torta, kao njima dvoma koji su je birali po svojim afinitetima i željama, te su zbog toga novopečeni supružnici bili na meti kritika na društvenim mrežama.

 

 

Duštvenim mrežama kruži fotografija na kojoj Grašo pozira pored svadbene torte koja, po mišljenju nekih, izgleda prilično obično, te kako su navodili neki, je pravi promašaj. Torta nije imala više spratova, bila je bijela i ukrašena skomno, bijelim šlagom.

 

Zanimljivo je da Grašo nije imao samo jednog kuma, već dva. Pored košarkaške legende Dine Rađe (54), kumovao je i poznati slovenački kuhar Tomaž Kavčić.

 

Grašo i Kavčić su dugogodišnji prijatelji, a Kavčić mu je jedno vrijeme bio mentor. Naime, Petar je Kavčiću bio kum na njegovoj svadbi. Poznaju se više od deset godina, otkako je pjevač maštao o ugostiteljskoj karijeri i sa roditeljima Snježanom i Zoranom vodio nekadašnji porodični restoran, gdje je i održana svadbena večera.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL/MD)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!