teče šesti dan potrage

U njoj i dalje tinja nada da će ga naći: Matejeva djevojka otkrila nove pojedinosti oko njegovog odlaska na doček u Beograd

Hronika06.01.22, 09:34h

U njoj i dalje tinja nada da će ga naći: Matejeva djevojka otkrila nove pojedinosti oko njegovog odlaska na doček u Beograd
Nije nikakva svađa između njih uzrok problema i to nije okidač za bilo što. Sanja i Matej su i dalje u vezi

 

 

 

I dalje je u tijeku velika potraga za nestalim Splićaninom Matejem Perišem

 

 

Matejeva djevojka otkrila je novinaru Kurira Aleksandru Paniću nove pojedinosti o svom nestalom dečku. Između ostalog, rekla je i da je on mjesecima planirao novogodišnji provod u Beogradu.

 

"Nije nikakva svađa između njih uzrok problema i to nije okidač za bilo što. Sanja i Matej su i dalje u vezi. Matej je otišao u Beograd sa šestoricom prijatelja, od kojih je njegova djevojka poznavala trojicu. To su Matejevi stari prijatelji iz osnovne škole. Taj doček je planiran šest mjeseci, nije bilo nešto što je dogovoreno odjednom. Njegova djevojka je dodala da nije znala da će im se ostala trojica priključiti", prepričao je njihov razgovor novinar Kurira.

 

"Pitao sam je kako se osjeća. U njoj i dalje tinja nada da će ga naći. Isključila je svaku mogućnost povezivanja Mateja s bilo kakvom nedozvoljenom tvari, kaže da to nije on. Njegova majka također nije izgubila nadu. To mi je prenijela Sanja", rekao je novinar. 

 

(Kurir, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!