VIDEO/ Šok otkriće srpskih medija

Procurili snimci Draška Stanivukovića i pobjednice 'Zadruge': Gradonačelnik uživa na moru s 'reality' zvijezdom

Lifestyle03.08.21, 17:33h

Procurili snimci Draška Stanivukovića i pobjednice 'Zadruge': Gradonačelnik uživa na moru s 'reality' zvijezdom
Njih dvoje su se zajedno kupali u moru, a potom je Stanivuković riješio da rijaliti zvijezdi priredi još veći i intenzivniji užitak, te se popeo na skuter kako bi sve pripremio za brzu vožnju Jadranom. Ona je za to vrijeme plivala, dok se gradonačelnik Banjaluke šepurio u šortsu za kupanje, piše Pink.rs

 


Pobjednica prve “Zadruge” Kija Kockar u posljednje vrijeme ne odvaja se od gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića, u prilog čemu govore i ekskluzivni paparaco snimci, piše Pink.rs.

 

Oni se već neko vrijeme prate na Instagramu, gdje jedno drugom lajkuju fotografije, a očito da su svoj zagonetni odnos digli na “viši nivo”, čim vrijeme zajedno provode i na Crnogorskom primorju. Kija i ovaj mladi političar, koji ima svega 28 godina, uhvaćeni su u mjestu Baošići, u blizini jednog poznatog hotela.

 

Prema pisanju Pink.rs, njih dvoje su se zajedno kupali u moru, a potom je Stanivuković riješio da rijaliti zvijezdi priredi još veći i intenzivniji užitak, te se popeo na skuter kako bi sve pripremio za brzu vožnju Jadranom.

 

Kija je za to vrijeme plivala, dok se gradonačelnik Banja Luke šepurio u šortsu za kupanje, piše Pink.rs. Čim joj je mlađani Draško dao znak, Kija se popela se na skuter, stavila sigurnosni prsluk i čvrsto ga zagrlila oko struka, a zatim se sa njim odvezla u nepoznatom pravcu.

 

Sve ovo zabilježeno je na snimcima u čiji posjed je došla redakcija Pink.rs, a da li je riječ o nekoj tajnoj vezi i ima li među njima nečeg više od prijateljstva, ostaje da se sazna.

 

Pogledajte snimak!

 

 
 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 41

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još