NAKON VELIKE TRAGEDIJE U POSUŠJU

Tijela prevezena na Odjel patologije: Nakon obdukcije u SKB Mostar, bit će poznat tačan uzrok smrti osam mladih ljudi

Hronika01.01.21, 20:35h

Tijela prevezena na Odjel patologije: Nakon obdukcije u SKB Mostar, bit će poznat tačan uzrok smrti osam mladih ljudi
Izvršenim očevidom je utvrđeno da se najvjerojatnije radi o gušenju, a po nalogu dežurnog županijskog tužitelja u Širokom Brijegu, smrtno stradale osobe su prevezene na Odjel patologije SKB Mostar

 

 

 

Tijela stradalih u mjestu Tribistovo prevezena su na Odjel patologije Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar gdje će biti izvršena obdukcija, nakon koje će biti više detalja o uzroku nesreće koja se noćas dogodila u općini Posušje.


"Izvršenim očevidom je utvrđeno da se najvjerojatnije radi o gušenju, a po nalogu dežurnog županijskog tužitelja u Širokom Brijegu, smrtno stradale osobe su prevezene na Odjel patologije SKB Mostar gdje će biti izvršena obdukcija, nakon koje će, a eventualno i drugih potrebnih vještačenja, biti poznat uzrok smrti", potvrdili su za Fenu iz Uprave policije MUP-a ŽZH-a.


Nezapamćena tragedija dogodila se noćas u vikendici u mjestu Tribistovo kod Posušja, gdje su četiri ženske i četiri muške osobe, svi 2001. godište, slavile Novu godinu.


Bez svijesti su ih jutros u vikendici zatekli susjedi koji su odmah pozvali policiju, a nakon očevida utvrđeno je da je svih osam osoba mrtvo.


Izraze sućuti u povodu tragedije u Posušju uputili su mnogobrojni domaći i strani predstavnici, a na teritoriju cijele BiH proglašeni su Dani žalosti.

 

(FENA/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook