HERCEGOVINA PLAČE

Detalji stravične tragedije u Posušju, susjedi ispričali: Kucali su na vrata vikendice, niko nije otvarao, a agregat se čuo...

Hronika01.01.21, 14:05h

Detalji stravične tragedije u Posušju, susjedi ispričali: Kucali su na vrata vikendice, niko nije otvarao, a agregat se čuo...
Jedan od mladića razbio je prozor i zatekao u vikendici stravičan prizor. Nepomična tijela

 

 

Hercegovina plače! Osmero mladih iz općine Posušje, četiri mladića i četiri djevojke, stradalo je na Tribistovu na dočeku Nove godine od gušenja plinom.


Kako neslužbeno doznaje Vecernji.ba, iz susjedne vikendice rano jutros prijatelji su im pošli čestitati Novu 2021. Kucali su, nitko nije otvarao.

 

Bilo im je sumnjivo jer nitko nije odgovarao, a agregat je radio. Jedan od mladića razbio je prozor i zatekao u vikendici stravičan prizor. Nepomična tijela.

 

Vezani tekst: STRAŠNA NOVOGODIŠNJA NOĆ/ Nove informacije o nezapamćenoj tragediji u BiH: Osam mladih ljudi otrovalo se plinom, svi preminuli!


Od stradalih djevojaka i mladića iz općine Posušje koji su se u novogodišnjoj noći na Tribistovu ugušili plinom, mnogi se u nevjerici opraštaju:


- Neka se moj grad ne stidi plakati. Neka vas sve Gospa, Majka zagrli. Koliko je vas u sobu ušlo vidit jesu svi na broju? Grade moj. 8 života. 8 srca. Neka tinja svijeća. Nek su ruke u molitvi sklopljenje. Pokoj vječni daruj im Gospodine - poruka je HŠK Posušje svojim stradalim mladim sumještanima.


- Naše misli i molitve su uz Posušje - poruka je iz Crvenog križa ZH županije.


- U raj poveli vas anđeli! Pokoj vječni daruj im Gospodine - oglasili su se i iz HNK Mesihovina upućujući iskrenu sućut obiteljima i prijateljima preminulih.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook