NAKON POVRATKA DR. GAVRANKAPETANOVIĆA

Rat se nastavlja: Počeo hitan sastanak na Medicini, tema nepoznata... Sebija Izetbegović stigla u pratnji Suljić i Katice

Hronika22.12.20, 15:28h

Rat se nastavlja: Počeo hitan sastanak na Medicini, tema nepoznata... Sebija Izetbegović stigla u pratnji Suljić i Katice
Tema hitnog sastanka i dalje je nepoznata za javnost, mada se spekuliše o nekoliko mogućih, među kojima je i vraćanje prof. Ismeta Gavrankapetanovića u nastavni proces

 

 

 

Nakon što je odmah po povratku prof. Ismeta Gavrankapetanovića zatraženo od dekanese Samre Čavaljuge da za danas (22. decembra) sazove hitan sastanak svih šefova katedri Medicinskog fakulteta, to je i učinjeno.


Potpisnici zahtjeva su šefovi katedri kliničkih predmeta Medicinskog fakulteta u Sarajevu, a prva se potpisala Sebija Izetbegović, direktorica KCUS-a.


Ona je na Medicinski fakultet stigla u pratnji vijerne Enre Suljić i Amele Katice-Mulalić, šefice Klinike za anesteziju i reanimaciju.


Tema hitnog sastanka i dalje je nepoznata za javnost, mada se spekuliše o nekoliko mogućih, među kojima je i vraćanje prof. Ismeta Gavrankapetanovića u nastavni proces.


(Press/DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 31

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još