VIDEOI/ Podijelile publiku, pa se posvađale s Martinom Tomčić

Hercegovke u Supertalentu: Baka iz Ljubuškog 'pokopala' članicu žirija koja je kiselog lica gledala nastup

Mediji25.11.19, 14:51h

Hercegovke u Supertalentu: Baka iz Ljubuškog 'pokopala' članicu žirija koja je kiselog lica gledala nastup
"Zlatne dame" ponovno su priredile veselje svima u studiju. Svima, osim jednoj članici žirija Supertalenta

 

U prvoj polufinalnoj emisiji Supertalenta na Novoj TV nastupile su i kandidatkinje od kojih se puno očekuje. Naime, audicijski nastup Dream Team Baba toliko je osvojio člana žirija Davora Bilmana da ih je nagradio zlatnim dugmetom.

 

Njegove "zlatne dame" ponovno su priredile veselje svima u studiju. Nisu došle praznih ruku, nego su donijele su pršut, vino, sir i uštipke. ''Neka oni večeraju dok mi pjevamo'', rekle su vesele Hercegovke koje su se ponovno predstavile svojom gangom.

 

Članica žirija Supertalenta, Martina Tomčić, nije bila oduševljena nastupom, a u jednom trenutku, nakon brojnih kritika na njihov račun, baka Nada joj je uzvratila 'Moja 'ćeri Martina, ostarit ćeš i ti', na što je članica žirija odgovorila da joj kućni odgoj ne nalaže da bude brutalna, i tražila je od veselih bakica da održe pristojan nivo komunikacije.

 

Natupom je prezadovoljan bio Bilman koji im je poželio sve najbolje, primijetivši kako njegovi favoriti rijetko prolaze dalje. Možda ga ovoga puta bakice ipak iznenade jer su osvojile simpatije mnogih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!