FOTO/ Uviđaj u Glamočanima kod Banjaluke

Na mjesto ubistva Slaviše Krunića stigli direktor policije Ćulum, ministar Lukač i specijalna jedinica

Hronika23.04.19, 10:20h

Na mjesto ubistva Slaviše Krunića stigli direktor policije Ćulum, ministar Lukač i specijalna jedinica
Noćas je u mjestu Glamočani kod Banjaluke ubijen Slaviša Krunić, vlasnik više preduzeća među kojima i Sector Security - preduzeća za fizičko i tehničko obezbjeđenje i zaštitu

 

Direktor Policije Republike Srpske Darko Ćulum i entitetski ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač došli su u Glamočane kod Banjaluke gdje je sinoć ubijen Slaviša Krunić, jedan od njegovih pratilaca i napadač, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen, javila je reporterka N1.

 

Također, na mjesto događaja stigli su i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a RS.

 

Noćas je u mjestu Glamočani kod Banjaluke ubijen Slaviša Krunić, vlasnik više preduzeća među kojima i Sector Security - preduzeća za fizičko i tehničko obezbjeđenje i zaštitu.

 

"U Glamočanima kod Banjaluke u toku je uviđaj na mjestu na kojem je noćas došlo do pucnjave u kojoj su tri lica smrtno stradala, a jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede", izjavila je Mirna Miljanović, načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova bh. entiteta Republika Srpska.

 

Istragu u ovom slučaju vodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS pod nadzorom Posebnog odjeljenja tužilaštva za suzbijanje korupcije i organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala.

 

(N1, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!