Gnusne poruke nakon informacije da će biti ambasadorica u Češkoj

Martinu Mlinarević vrijeđali i prijetili joj: 'Znaš li da Česi vole žene s većim poprsjem?', 'Mogla bi ostati i bez druge si*e'

Hronika13.03.19, 13:08h

Martinu Mlinarević vrijeđali i prijetili joj: 'Znaš li da Česi vole žene s većim poprsjem?', 'Mogla bi ostati i bez druge si*e'
Na svojoj Facebook stranici objavila je screenshotove zastrašujućih uvreda i prijetnji

 

Bosanskohercegovačka pjesnikinja, književnica i kolumnistica Martina Mlinarević izložena je strašnim uvredama na društvenim mrežama, a sve nakon što je objavljena informacija da je predložena za ambasadoricu BiH u Republici Češkoj.

 

Na svojoj Facebook stranici objavila je screenshotove zastrašujućih uvreda i prijetnji.

 

 

Podsjećamo, Mlinarević je skoro odstranila jednu dojku, zbog raka. Otvoreno je pisala o svom iskustvu i bila nada svim ženama. Njena fotografija koja se našla na naslovnoj strani novogodišnjeg izdanja magazina Gracija izazvala je snažne, nepodijeljene reakcije, zamislila i ohrabrila mnoge. Pretpostavlja se da je razlog uvreda to što je Željko Komšić, član Predsjedništva BiH predložio Mlinarević za ambasadoricu iz reda Ostalih.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 22

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još