NAKON OSLOBAĐAJUĆE PRESUDE ORIĆU

Udruženje žrtava i svjedoka genocida: Nema pravde ni za srpske ni za hrvatske niti za bošnjačke žrtve jer VI to NE želite!

Hronika09.10.17, 16:36h

Udruženje žrtava i svjedoka genocida: Nema pravde ni za srpske ni za hrvatske niti za bošnjačke žrtve jer VI to NE želite!
Nema pravde ni za srpske, ni za hrvatske, niti za bošnjačke žrtve jer vi to ne želite- navodi se u saopštenju za javnost Udruženja žrtava i svjedoka genocida
 
 
Nakon što je danas donesena oslobađajuća presuda za Nasera Orića, saopštenjem za javnost oglasilo se i Udruženje žrtava i svjedoka genocida.
 
 
Saopštenje prenosimo u cijelosti:
 
 
 
Skandalozne i nepremijerene izjave političkih lidera ali i onih koji to nisu, nakon oslobađajuće presude Naseru Oriću
 
 
Svi u glas iz Srbije i Republike Srpske osudiše oslobađajuću presudu Naseru Oriću, žale žrtve, krive pravosuđe, najavljuju ukidanje Suda BiH pa i Tužilaštva. 
 
Za njih je orkestrirano, a gdje su te žrtve, prepoznaje li te žrtve ijedan zakon u Srbiji ili RS? Naravno da ne prepoznaje, nema tu nikakve žalosti za žrtvama niti je kad bilo niti će biti, samo dodavanje pukoj nekoj javnosti. Ali ako već žale za žrtvama neka donesu zakon kojim će dati i prepoznati žrtve i na taj način dokazati svoje poštovanje prema žrtvama a ne lažnom brigom jer eto Naser Orić nije osuđen i iz tog razloga nema pravde za srpske žrtve.
 
 
Nema pravde ni za srpske, ni za hrvatske, niti za bošnjačke žrtve jer vi to ne želite. 
 
 
(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)
 
 

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!