TURCI PALI U OČAJ

Umrla Hurem!

Arhiva07.05.14, 14:56h

Ja sam Hurem. Smrt zove moje ime. Osvrćem se i gledam iza sebe. Samo sam u ovoj ljubavi našla smisao svog života, posljednje su riječi velike vladarice

hurem umire

Publika u Turskoj broji sitno do kraja serije Sulejman Veličanstveni, a pred sam kraj vlada masovni očaj! Jedan od najvoljenijih i najomraženijih likova, kontroverzna Hurem, umire!

"Ja sam Hurem. Vječito različita. Voljena i omražena. Ona koja stvara i razara. Ona koja daje život i uzima ga. A sama sam od ropstva uspela da se popnem do vrha svijeta. Prošla sam kroz vatre i led. Ja sam ona koja je spaljivala i koja je gasila. Ja sam duh svih žena. Cijelo moje postojanje je sakriveno unutar moje ljubavi. Ja sam Hurem. Smrt zove moje ime. Osvrćem se i gledam iza sebe. Samo sam u ovoj ljubavi našla smisao svog života", ovim monologom popularna Hurem predosjeća da se njen kraj bliži i da je vreme za vječni počinak.

Njen voljeni sultan pati kao da sam umire. Sjeća se dana kada mu je prvi put pala u naručje, a onda Hurem definitivno napušta ovaj svijet!

Publika je veoma teško podnijela Huremin kraj uprkos svim njenim zlodjelima, pa se u Turkoj plakalo kao nedavno poslije smrti omiljenog princa Mustafe kojeg je pogubio sam sultan. Mnogi su ocijenili glumu Halita Ergenča u tim scenama kao besprijekornu jer je izgledao kao da se zaista oprašta prvo do sina, a sada i od voljene supruge.

Video pogledajte OVDJE.

(Kurir-info.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook