JOKSIMOVIĆ NA KOŠEVU

Počelo odbrojavanje do koncerta karijere

Arhiva08.06.10, 20:51h

Spektaklom u Skoplju pred više od 14.000 posjetilaca Željko Joksimović otvorio je svoju veliku turneju na kojoj predstavlja novim albumom album koji je publika jednostavno nazvala "Ljubavi". Uoči sarajevskog koncerta koji će biti održan u subotu, 12. juna, na stadionu Koševo atmosfera u bh. prijestonici se uveliko zagrijava

zeljko joksimovicŽeljkov koncert na Koševu, za koji je kazao da je "kruna karijere" izazvao je veliko interesiranje ne samo u cijeloj Bosni i Hercegovini nego i u susjednim državama pa se tako očekuje dolazak fanova iz Hrvatske i Srbiji. Potražnja ulaznica je svakim danom sve veća!

Najavljeno je da će spektakl na Koševu trajati oko tri sata. Na bini veličine 26x12x1,5 metar bit će 15 muzičara, ozvučenje 120.000W, led ekrani 12x8 metara... Organizatori su na prvoj press-konferenciji najavili da će biti i četiri gosta na koncertu neotkrivajući tada njihova imena. Međutim, prema nezvaničnim informacijama uz Željka bi mogli zapjevati Halid Bešlić, Hari Varešanović, Dino Merlin te Jelana Tomašević.

(DEPO/eb)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook