MISS DEPO ONLINE 2010.

U vodstvu Snežana, Jelena, Aleksandra i Sandra

Arhiva31.05.10, 12:04h

U toku je deseti krug izbora MISS DEPO ONLINE 2010. u kojem se takmiči 31 djevojka finalnog izbora Miss RS-a za Miss BiH, a dolaze nam iz regije Banjaluke, Doboja, Posavine, Semberije, Istočna Hercegovine, Krajine...
Snežana Prorok Jelena Vasić
 Snežana Prorok   Jelena Vasić

Prema glasovima prispjelim do 12 sati u vodstvu je Snežana Prorok sa 30 posto vaših glasova, a slijede je Jelena Vasić sa 25 posto glasova te Aleksandra Jugović i Sandra Skenderija sa po devet posto vaših glasova.

Podsjećamo, glasanje će trajati do 4. juna do 20 sati. Ukoliko želite da pobijedi vaša favoritkinja GLASAJTE ODMAH! Način glasanja ostao je isti, tako da svi posjetioci portala bez obzira da li su registrirani na Forum DEPO portala ili ne, mogu glasati za svoju favoritkinju. Značajnu ulogu u izboru Miss DEPO ONLINE 2010.  imat će broj ukupnih klikova na fotografijama svake kandidatkinje u okviru naše FOTOGALERIJE.

Aleksandra Jugović Sandra Skenderija
 Aleksandra Jugović  Sandra Skenderija

Inače, DEPO portal je, nakon prošlogodišnje eksperimentalne saradnje sa Agencijom ABC models licencirane za najprestižniji izbor ljepote, ponovno pokrenuo izbora za Miss DEPO ONLINE kada ćemo na velikom eventu izabrati najljepšu djevojku koja će direktno ući u finale Izbora Miss BiH za Miss Svijeta.

TRINAEST FINALISTICA
Do sada je zahvaljujući vašim glasovima dvanaest djevojaka osiguralo svoje mjesto u finalu MISS DEPO ONLINE 2010., a to su Jelena Mijatović (Semberija), Merita Hadžan (regija Doboj), Sonja Zekić (Žepče), Delila Sofović (Sarajevo), Monika Gajović (Istočno Sarajevo), Iris Torlo iz Mostara, Merima Muranović, Elma Muminović, Mejra Musić iz Bihaća, Aida Ćurić iz Gračanice, Nataša Jović (Posavska županija), Zerina Širbegović iz Srebrenika te Semira Hadžimehmedagić iz Visokog .

(DEPO/eb)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook