VIDEO/ BINGOMOBIL U bosanskom Hollywoodu

Kako su se Dragan Bjelogrlić i Enis Bešlagić sreli u Tešnju: Sve se desilo spontano, telefon je pozvonio i...

Zabava30.09.24, 14:10h

Kako su se Dragan Bjelogrlić i Enis Bešlagić sreli u Tešnju:  Sve se desilo spontano, telefon je pozvonio i...
Riječ po riječ i Bingomobil se stvorio u bosanskom Hollywoodu. U našem mjestu Tešnju snimljeni su brojni filmovi i serije, kao naprimjer „Tale“, a tu je napravljena i prva pozorišna scena u BiH

 

 


Enis Bešlagić već sedmicama obilazi naša mjesta u BiH, gradove i destinacije drage našim sugrađanima, pa je bio red da Bingo i Bingomobil dođu malo i u njegovo mjesto – Tešanj.


Sve se desilo spontano, dok se vozio, baš ispred table na kojoj je pisalo Tešanj pozvao ga njegov dugogodišnji prijatelj i regionalni glumački bard Dragan Bjelogrlić.


- Gdje si, evo me tu. 

 

bjelogrlic-beslagic-2


Riječ po riječ i Bingomobil se stvorio u bosanskom Hollywoodu. U našem mjestu Tešnju snimljeni su brojni filmovi i serije, kao naprimjer „Tale“, a tu je napravljena i prva pozorišna scena u BiH.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bingo_bih


Kako je glumcima pozorište najdraže mjesto, tako su svratili u Bosansko pozorište Tešanj i iznenadili mlade glumce kojima su uručili Bingo donaciju od 10.000 KM, a vrlo je emotivna bila i posjeta Osnovnoj školi "Huso Hodžić", gdje je Enis evocirao uspomene i uručio donaciju Binga od 3.000 KM. 

 

bjelogrlic-beslagic-tesalj-bingo-1


Veličanstveni dan u još jednom našem mjestu sigurno će se dugo pamtiti, sve zahvaljući Bingu.

 

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook