obećao "bolje sutra"

Kako Dodik ucjenjuje nerazvijene općine u RS-u: 'Ako nas izaberete, dovest ću vam cijelu vladu...'

Front30.09.24, 09:03h

Kako Dodik ucjenjuje nerazvijene općine u RS-u: 'Ako nas izaberete, dovest ću vam cijelu vladu...'
Sličnu politiku ucjene Dodik je iskoristio i tokom nedavnog boravka na Sokocu, gdje je također mještanima obećao "bolje sutra" ukoliko u ovom mjestu na Romaniji pobijedi SNSD-ov kandidat

 

 

Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, najavio je da će Vlada Republike Srpske do Nove godine zasjedati u Bileći kako bi se "toj opštini pomoglo da izađe iz sadašnje teške situacije, ističući da je spreman i paket podrške Bileći putem različitih projekata".

 

Ipak, iz naredne izjave lidera SNSD-a zaključuje se da će se ovo desiti ukoliko mještani Bileće na predstojećim izborima do pobjede odvedu SNSD-ovog kandidata Miodraga Parežanina.

 

Ukoliko se ne desi, ostaje sve isto - Bileća će ostati jedna od najsiromašnijih mjesta u našoj zemlji.

 

- Dovešću cijelu Vladu i spremni smo da rješavamo probleme i da se stabilizuje opštinski budžet - rekao je Dodik.

 

Sličnu politiku ucjene Dodik je iskoristio i tokom nedavnog boravka na Sokocu, gdje je također mještanima obećao "bolje sutra" ukoliko u ovom mjestu na Romaniji pobijedi SNSD-ov kandidat.

 

- Ako Bašević dođe na čelo opštine, Dodik je naglasio da će se založiti da tu dođu ministri iz Vlade Republike Srpske da bi se vidjelo kako će riješiti sve nagomilane probleme, prenijela je Srna sa predizbornog skupa na Sokocu.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook