od 30. septembra do 15. oktobra

Velika nagradna igra povodom rođendana Bingo City Centra Sarajevo: Dođi i osvoji, BCC četiri godine broji!

Biznis Klub27.09.24, 18:02h

Velika nagradna igra povodom rođendana Bingo City Centra Sarajevo: Dođi i osvoji, BCC četiri godine broji!
Ako se pitate zašto učestvovati u ovoj nagradnoj igri, odgovor je vrlo jednostavan. Najsretnije posjetioce očekuje mnoštvo vrijednih nagrada koje bi svakome dobro došle

 

 

 

Vrijeme je za slavlje! Bingo City Centar Sarajevo obilježava svoj četvrti rođendan u velikom stilu. Nakon brojnih iznenađenja i aktivnosti u centru putem kojih su nagrađivani posjetioci BCC-a, na red je došla i velika nagradna igra koja će trajati od 30. septembra do 15. oktobra.

 

Naime, svi posjetioci Bingo City Centra Sarajevo koji u ovom periodu obave kupovinu u bilo kojim trgovinama BCC-a Sarajevo u minimalnom iznosu od 50 KM mogu učestvovati u nagradnoj igri. Potrebno je samo da račun, uz dodatak osnovnih kontakt podataka (ime, prezime, broj telefona i adresa), ubace u posebno brendiranu rođendansku kutiju, koja će biti postavljena na ulazu u BCC Sarajevo.

 

Ako se pitate zašto učestvovati u ovoj nagradnoj igri, odgovor je vrlo jednostavan. Najsretnije posjetioce očekuje mnoštvo vrijednih nagrada koje bi svakome dobro došle:

 

4x iPhone 15 PRO (256GB)

4x Nespresso aparat za kafu

4x Xiaomi robot usisavač

40x poklon vaučer u vrijednosti od 100 KM za potrošnju u Bingo Hipermarketu unutar Bingo City Centra Sarajevo.

 

bingo-bcc-sarajevo-4-rodjendan

 

Izvlačenje sretnih dobitnika obavit će se 15. oktobra u 10:30 sati, a imena dobitnika bit će objavljena na web stranici Bingo City Centra Sarajevo https://sarajevo.bingocitycenter.ba/.

 

Bingo City Centar Sarajevo poziva sve svoje vjerne kupce i posjetioce da nam se pridruže u proslavi ovog značajnog jubileja. Ne propustite priliku da budete dio ovog posebnog događaja, i možda baš vi osvojite jednu od vrijednih nagrada. 

 

Vidimo se u Bingo City Centru Sarajevo, mjestu gdje počinju nezaboravne avanture, vrhunski shopping i gdje se osvajaju vrijedne nagrade!

 

Promotivni sadržaj 

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook