Uznemirujuće fotografije

Brutalno pretučen član stranke Jelene Trivić, napadač aktivista SNSD-a

Front17.09.24, 18:55h

Brutalno pretučen član stranke Jelene Trivić, napadač aktivista SNSD-a
Novaković je zadobio teške tjelesne povrede, što su potvrdile i fotografije koje su kružile društvenim mrežama

 

 

Marko Novaković, predsjednik opštinskog odbora Narodnog fronta u Rudom i kandidat ove stranke za načelnika opštine Rudo, danas je brutalno napadnut. Prema riječima predsjednice Narodnog fronta, Jelene Trivić, napad ima političku pozadinu, budući da je napadač aktivista lokalnog SNSD-a.

 

Iz Narodnog fronta su hitno pozvali nadležne institucije da istraže ovaj slučaj i kazne odgovorne. Kako navode, Novaković je zadobio teške tjelesne povrede, što su potvrdile i fotografije koje su kružile društvenim mrežama.


Jelena Trivić je oštro osudila ovaj napad i istakla da su političke razmirice mogle biti jedini motiv za ovaj incident. "Marko je pošten i čestit čovjek. Motiv napada može biti samo politički, jer je napadač povezan sa lokalnim SNSD-om", izjavila je Trivić, dodajući da situacija postaje sve ozbiljnija.

 

Trivić je apelovala na policijske i istražne organe da hitno djeluju, te privedu odgovorne. "Institucije moraju brzo reagovati i obezbijediti da izvršilac i svi oni koji stoje iza njega budu privedeni pravdi. Ako to ne učine, Narodni front će preduzeti mjere kako bi zaštitio Marka", dodala je Trivić.

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook