Zaboravljeni Igor Radojičić

Zašto su me sklonili?! SNSD mi nikada nije zaboravio ostavljenih 23 miliona KM u budžetu grada Banja Luka

Front08.09.24, 20:22h

Zašto su me sklonili?! SNSD mi nikada nije zaboravio ostavljenih 23 miliona KM u budžetu grada Banja Luka
Danas Banja Luka ima ogromne dugove i minuse koji će izaći na vidjelo krajem godine - naglasio je Radojičić

 

 


U Banjoj Luci tokom protekle četiri godine na sceni imamo politčki cirkus i razne performanse, dok ispod žita razni biznisi bilježe najbolje dane. Mnogi od njih su nezakoniti i možda je baš zbog toga Igor Radojičić trebalo da bude sklonjen.


Ovim riječima se upravo Igor Radojičić, predsjednik Nezavisnog pokreta „Svojim putem“, obratio prisutnima na centralnoj predizbornoj Konvenciji pokreta.


-  Kada sam predao dužnost aktuelnom gradonačelniku u decembru 2020. godine, ostavio sam sve plaćene račune i 23 miliona KM u budžetu što mi SNSD nikada nije zaboravio. Danas Banja Luka ima ogromne dugove i minuse koji će izaći na vidjelo krajem godine - naglasio je Radojičić.


On se osvrnuo i na rad Vlade RS za koju je rekao da je najlošija Vlada Saveza nezavisnih socijaldemokrata. - Iz Vlade RS je najveća vijest kada skupe pare za plate i penzije - poručio je Radojičić.


On je ubijeđen da će Pokret „Svojim putem“, registrovan prije pet mjeseci, na predstojećim izborima osvojiti značajan rezultat, a da će za dvije godine na opštim izborima biti nezaobilazan faktor za formiranje vlasti.


-  Ono što mi smatramo da je prioritet jeste demografska obnova, jer Republika Srpska zapadno od Banja Luke nestaje. Sami ljudi govore da ne vrijedi asfalt jer nema ljudi. Nema na selima, a nema ni u gradovima - ocijenio je Radojičić.


Po njegovim riječima, potrebna je sistemska promjena i promjena metoda.


Centralnoj predizbornoj Konvenciji Nezavisnog pokreta „Svojim putem“ prisustvovali su kandidati za odbornike.

 

 

(FENA/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook