'DJELA I REZULTATI'

Draško Stanivuković krenuo u novu izbornu utakmicu, predstavio i prvi spot

Front07.09.24, 11:40h

Draško Stanivuković krenuo u novu izbornu utakmicu, predstavio i prvi spot
Prvi čovjek Banjaluke je u svom prvom kratkom video spotu pokazao kako je jedan od objekata u gradu na Vrbasu izgledao prije, a kako izgleda danas. U pitanju je kuća Milanovića

 

 


Djela i rezultati su ono sa čime je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković krenuo u novu izbornu utakmicu.


Prvi čovjek Banjaluke je u svom prvom kratkom video spotu pokazao kako je jedan od objekata u gradu na Vrbasu izgledao prije, a kako izgleda danas. U pitanju je kuća Milanovića.


- Od ruševina u centru grada do nove razglednice Banjaluke. Obnovili smo kuća Milanovića - poručio je Stanivuković u spotu.


Obnova ovog objekta predstavlja jednu od najvećih investicija u kulturu u proteklom periodu, te je Banjaluka dobila prvi kulturni centar još od vremena bana Tise Milosavljevića.


- Svaki naš korak, svaki naš događaj, svaki naš video, svaka naša izjava biće neko naše djelo. Toliko smo djela ostavili u periodu od 4 godine da je svaka banjalučka porodica osjetila ili vidjela neku našu mjeru ili neko naše djelo. Ovo nije kampanja, mi svakodnevno radimo četiri godine. Nastavićemo i u narednom periodu, a pred nama je mnogo projekata koji će postati djela sutra - naglasio je Stanivuković.

 

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook