crna gora

Dritan Abazović se 'pokoškao' sa biznismenom Rankom Ubovićem, u okršaj se uključila i njihova obezbjeđenja

Front27.08.24, 16:47h

Dritan Abazović se 'pokoškao' sa biznismenom Rankom Ubovićem, u okršaj se uključila i njihova obezbjeđenja
Incident zabilježile nadzorne kamere restorana

 

 

U restoranu Spago u podgoričkom naselju Siti kvart, danas je, oko 15 časova, došlo do koškanja između bivšeg premijera Dritana Abazovića i vlasnika kompanije Bemaks Ranka Ubovića i osoba iz njegovog društva.

 

Abazović je to potvrdio Vijestima, rekavši samo da je njegovo obezbjeđenje prijavilo incident policiji.

 

Konobar restorana navodno je lidera Građanskog pokreta (GP) URA, po ulasku u taj objekat, pitao hoće li da mu nađe drugo mjesto "jer su tu 'bemaksovci'". Osim Ubovića, u restoranu su navodno bili, između ostalih, biznismen Aleksandar Mijajlović, jedan od nekadašnjih neformalnih vlasnika Bemaksa, te Vladan Ivanović, vlasnik "ničije kuće" pod Goricom.

 

Bivši premijer im je navodno salutirao, da bi vlasnik Bemaksa Ranko Ubović odgovorio na to riječima: "Sram te bilo".

 

Tada je, kako nezvanično saznaju "Vijesti", Ubovićevo obezbjeđenje krenulo put Abazovića. Nastala je, tvrdi izvor, pometnja čiji su dio bili i funkcioneri GP URA Filip Adžić i Ilir Harasani, koji su došli na ručak s Abazovićem.

 

Sagovornik "Vijesti" tvrdi da je jedan od pripadnika Ubovićevog obezbjeđenja rekao Adžiću "da ga ne pominje", da je bilo komešanja i vrijeđanja i da je obezbjeđenje vlasnika Bemaksa tražilo od Abazovića da napusti restoran. On je to navodno odbio da učini, da bi, tvrdi izvor, Ubović i njegova ekipa platili račun i otišli.

 

Cijeli incident navodno je zabilježen na video-nadzoru restorana.

 

(Vijesti.me/DEPO PORTAL/au)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook