Kletve Vladimira Đukanovića Đuke

'Toj kravi srbomrzačkoj zabranićemo da uđe u Srbiju': Skandalozne prijetnje Severini od Vučićevog političara

Front26.08.24, 18:18h

'Toj kravi srbomrzačkoj zabranićemo da uđe u Srbiju': Skandalozne prijetnje Severini od Vučićevog političara
Bravo za državu i reakciju prema hrvatskoj pevaljci Severini. Pričaš protiv Srbije, podržavaš dukljanske separatiste… Molim lepo, na granici noga u zadnjicu i vrati se odakle si krenula - napisao je prvo Vučićev trbuhozborac

 

 


Vladimir Đukanović Đuka oglasio se povodom privođenja Severine Vučković od strane srpske policije na granici sa Hrvatskom, uputivši salvu uvreda, prijetnji i kletvi pjevačici. 


Vladimir Đukanović, inače advokat i poslanik Srpske napredne stranke, poznat i kao jedan od naprednjaka najbližih predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, iznio je više nego oštre riječi na račun popularne pjevačice, prenosi Nova.rs.


On se oglasio na svojoj društvenoj mreži X (bivšem Twitteru) vezano za aktuelnu sitauciju u medijima povodom Severine Vučković koja je za hrvatski portal 24sata.hr izjavila da zbog režima koji vlada u Srbiji ne želi više da ulazi u ovu zemlju.


- Bravo za državu i reakciju prema hrvatskoj pevaljci Severini. Pričaš protiv Srbije, podržavaš dukljanske separatiste… Molim lepo, na granici noga u zadnjicu i vrati se odakle si krenula - napisao je prvo Vučićev trbuhozborac, na šta se jedan korisnik pomenute mreže nadovezao, te mu odgovorio sljedeće:


- Ne sme se pričati jer, ako se priča, ljudi mogu svašta da čuju, čak i istinu, i šta ćemo onda - napisao je Radomir Martin.

 

duka-severina-1


Advokat i poslanik Đukanović je i na to imao komentar, te je Severini uputio skandalozne prijetnje:


- Onda ćemo toj kravi srbomrzačkoj da zabranimo da uđe u Srbiju - napisao je Đukanović bez trunke stida.


Ovo mu nije bilo dovoljno, te je nastavio i dalje da napada pjevačicu, objavivši jedan isječak iz emisije u kojoj je gostovala, a u kojoj je pričala o Srebrenici:


- Za ovu srbomrziteljku cmizdrite? A za Berića ni glas da kažete. Sram vas bilo!


Đukanoviću nije promakao ni tekst o Severini u kojoj ona navodi da ne želi da ulazi u Srbiju dokle god vlada aktuelni režim. Poslanik je ovom prilikom počeo i da kune:


- Ološu, da Bog da nikad više ne došla. Misliš da možeš kako ti se prohte da pljuješ po Srbima i Srbiji, da velikaš ustašku akciju “Oluja”, da podržavaš dukljanske separatiste i da laješ po svemu srpskom gde stigneš, a da to prođe nekažnjeno. Voliš pare iz Srbije? Nema to više. Putuj! - napisao je on na svojoj mreži.

 

duka-severina-3

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook